29 Nisan 2022 Cuma

Fotoğraf Yarışması: Objektifimden Sarıyer

Sarıyer Belediyesi Fotoğraf Yarışması 2022

Fotoğraf konulu yarışmalara katılmak isteyenler için Sarıyer Belediyesi bir yarışma düzenledi. Konusu Sarıyer ilçesiyle ilgili fotoğraflarla katılabilinecek yarışma renkli veya siyah-beyaz sayısal (dijital) kategorisinde düzenlendi. Sarıyer Belediyesi fotoğraf yarışması ile; ilçenin eşsiz doğasını, tarihi ve renkli yaşam özellikleri ile birbirinden değerli güzelliklerini, bu değerlerinin fotoğraf ile belgelenmesini, fotoğraf sanatına katkı sağlanmasını ve fotoğraf sanatçılarının çalışmalarının geniş kitlelere ulaştırabilmelerine olanak sağlamayı hedefliyor.

Fotoğraf Yarışması: Objektifimden Sarıyer

Fotoğraf Yarışması Objektifimden Sarıyer 2022 18 yaşını doldurmuş tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara ücretsiz olarak katılım imkanı sağlıyor. Yarışmaya, Seçici Kurul Üyeleri, TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) temsilcisi, yarışma koordinatörlüğünde görev alanlar ile birinci derece yakınları katılamıyor.

Her yarışmacı, Sarıyer’de çekilmiş en fazla beş adet renkli veya siyah-beyaz sayısal eserle yarışmaya katılabilir.

Objektifimden Sarıyer yarışmasının son başvuru tarihi: 02 Aralık 2022 Saat: 23.00 olarak belirlendi. Sonuçlar ise 16 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.

Ödüller:
Birincilik : 7.500.- TL
İkincilik : 5.000.- TL
Üçüncülük : 3.000.- TL
Sarıyer Belediyesi Özel Ödülü : 2.000.- TL
Mansiyon (3 adet) : 1000.- TL
Sergileme/Satın Alma (En Fazla 50 adet) : 250.- TL (Tek bir fotoğrafın net fiyatıdır.)

Yarışma katılım için gerekli tüm bilgilerin bulunduğu şartnameye buradan ulaşabilirsiniz; “Sarıyer Belediyesi 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

Fotoğraf Haberleri

8 yorum:

  1. Bende şiir yarışmalarına katılmayı düşündüm fakat yurtdışında olunca katılmak biraz zor benim için.Güzel bir tanıtım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, şartnamede bu tür bir engele rastlamadım ama yurt dışında yaşayıp bu tür yarışmalara katılmak sıkıntılı olur. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Fotoğraf çekenler için güzel bir etkinlik ☺️

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir yarışma, haber verdiğiniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara ara fotoğraf yarışması haberleri paylaşmaya devam edeceğim. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.:)

      Sil