22 Ekim 2018 Pazartesi

Son Çıkış (2018) Yerli Film

SON ÇIKIŞ (2018)

6. Boğaziçi Film Festivali 26 Ekim 2018 günü başlıyor. Yarışma filmlerinden olan Son Çıkış (2018), festival bünyesinde 1 Kasım 2018 günü 21:30 seansında Atlas Sineması'nda (Salon 1) gösterilecek. İstanbul'da gerçekleşen festival 3 Kasım 2018'de sona erecek.

Ramin Matin’in Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde dünya prömiyerini yaptığı filmi “Son Çıkış”, Türkiye’de ilk kez Boğaziçi Film Festivali’nde gösterilecek. Filmin vizyona giriş tarihi ise 2 Kasım 2018 olarak belirlendi.

Son Çıkış 2018

Son Çıkış (2018) Konusu

Tahsin, çalışma saatleri 9-6 olan bir ofiste çalışmaktadır. Hayatından bezmiş ve sabrının sonuna gelmiş olan Tahsin, her şeyi geride bırakıp Akdeniz sahillerine yerleşmeye karar verir. Her şeyini toplayıp umut dolu bir yolculuğa çıkar. Fakat hiçbir şey planladığı gibi gitmez ve betondan bir ormana dönmüş İstanbul’da trajikomik bir macera yaşar. İstanbul'dan ayrılmak için her yolu deneyen Tahsin bir türlü amacına ulaşamaz…

Son Çıkış (2018)
Deniz Celiloğlu - Son Çıkış (2018)

Oyuncular: Deniz Celiloğlu, Ezgi Çelik, Pınar Töre, Gizem Erdem, Kerem Fırtına, Gökçen Gökçedağ, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan, Ayşenil Şamlıoğlu, Sedat Kalkavan, Tekin Ezgütekin, İbrahim Selim, İpek Türktan

3 yorum:

  1. Beton orman! Gerçekten fotoğraftaki için başka bir şey söylenemez ay ne iç karartıcı, beton orman bile az kalır mezarlık gibi tövbe tövbe....bunu da merak ettim, komedi severim, eline sağlık Zülal'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6. Boğaziçi Film Festivali'deki sanırım tek komedi türünde olan bu film var. Absürt tarzda ve dram yönünün ağır bastığını tahmin ediyorum. Bulunduğu şehirden çıkamayan, orada sıkışıp kalmış kahramana sahip bir iki film geldi aklıma. Mesela, Truman Show.
      Film karesi çok çarpıcı hakikaten, mezarlık benzetmesi çok güzel olmuş. Hapishane gibi görünüyor...
      Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum ablacığım. Hayırlı günler diliyorum :)

      Sil
  2. Konu ve özlem çok tanıdık geldi. Bir an beton yığınından çıkamama korkusunu yaşadım. Teşekkürler..

    YanıtlaSil